Hej!

Vad roligt att ni vill anmäla er till våra
kurser i tjänstedesign och utveckling!

Nu finns nya datum ute för våra kurser under 2019!
Mer info och anmälan finns från och med nu på Innovationsguidens sida på SKL.se. Klicka på knappen nedan för att komma dit.
Välkomna!
Ta mig dit!
NY – Ledarskapskurs ’’Leda för utveckling’’ 1 dag
Kurstillfälle: 6 december 2018 
Kursen vänder sig till dig som är ledare eller chef i offentlig verksamhet. Vi tror att du leder eller ska leda en utvecklings- och innovationsprocess, ett utvecklingsteam eller på annat sätt arbetar för att öka innovationsförmågan i er organisation. Under kursen går vi igenom och arbetar med din roll som ledare i en utvecklingsprocess, du lär dig tillvägagångssätt och får verktyg för att skapa en tillåtande och innovativ kultur och vi tittar på alla stegen i Innovationsguidens utvecklingsprocess.
Då det är högt tryck på dessa kurser tillämpar vi först till kvarn. Klicka på knappen för mer info och anmälan. Välkommen!
 
Anmäl dig här!
Grundkurs i tjänstedesign, 2 dagar
Nytt kurstillfälle: 16-17 januari 2019 – FULLT!
Nu är det fullt! Vi har ännu inte satt ett datum för nästa kurstillfälle men planerar ett extratillfälle under våren 2019. Anmäl ert intresse eller sätt upp er på väntelista på den tidigare starten (22-23 nov 2018) på länken nedan så kontaktar vi er när ett datum är satt eller om det blir lediga platser. Då det är högt tryck på dessa kurser tillämpar vi först till kvarn. Välkomna!
Ladda ner pdf om grundkursen här
Intresseanmälan
NY – Utbilda i tjänstedesign, 2 dagar
Nytt kurstillfälle: 30-31 januari 2019  – FULLT! OBS! Ändrat datum
Kursen är för dig som vill lära andra hur man utvecklar verksamheten med tjänstedesign. Vi utbildar dig i att hålla och leda kursen ”Grundkurs i tjänstedesign” så du kan sprida arbetssättet i din egen organisation.
Denna kurs är nu full men vi planerar en ny start under våren 2019. Anmäl ert intresse eller sätt upp er på väntelista på den tidigare starten (31-31 jan 2019) på länken nedan så kontaktar vi er när ett datum är satt eller om det blir lediga platser. Det är högt tryck till dessa kurser så vi tillämpar först till kvarn! Välkommen!
Ladda ner pdf om kursen här!
Intresseanmälan

Varma hälsningar!

Teamet från Innovationsguiden