Hej!

Vad roligt att ni vill anmäla ert team
till Innovationsguidens utvecklingsprogram!


Nytt startdatum: 13 februari 2019
Innovationsguidens utvecklingsprogram är ett metodstöd som hjälper kommuner, landsting och regioner att på egen hand arbeta med användardriven innovation och tjänsteutveckling i den egna verksamheten. Programmet sträcker sig över en period på cirka nio månader med 3 utbildningsträffar i Stockholm och coaching och en digital verktygslåda för stöd och inspiration under hela processen. Det brukar vara hårt tryck på dessa starter så först till kvarn gäller.
En pdf som beskriver programmet kan du ladda ner här
Tema: Förlossningsvård och kvinnors hälsa
Startdatum: 10 april 2019
Innovationsguidens utvecklingsprogram är ett metodstöd som hjälper kommuner, landsting och regioner att på egen hand arbeta med användardriven innovation och tjänsteutveckling i den egna verksamheten. Programmet sträcker sig över en period på cirka nio månader med 3 utbildningsträffar i Stockholm och coaching och en digital verktygslåda för stöd och inspiration under hela processen.

Denna tematiska start av innovationsguidens utvecklingsprogram vänder sig till er som arbetar med förlossningsvård och kvinnors hälsa. Unders programmets gång får ni tips och vägledning i konkreta metoder för att involvera patienter, anhöriga och närstående för att utveckla vården. Välkomna med er anmälan!
Här kan ni läsa mer om SKL:s satsning kring kvinnors hälsa.

En pdf som beskriver programmet kan du ladda ner här

Varmt välkommen!

Teamet från Innovationsguiden
Så här säger tidigare deltagare om att vara med i Innovationsguidens program: